Get Adobe Flash player

 

• Ionut – Keyboard si Acordeon Electronic, este absolvent al Liceului de Muzica Dinu Lipatti si al Scolii Populare de Arte din Bucuresti. El impreuna cu Marian, fratele sau, au infiintat in 2007 Formatia Marion, de unde si numele (MARian si IONut).

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihai – Clarinet si Saxofon, este absolvent al Liceului de Muzica George Enescu, actualmente student al Facultatii de Muzica din Bucuresti.

 

 

 

 

 

 

 

Andreea – Voce, cu repertoriu vast in muzica internationala si romaneasca usoara, pop, R’n’B, jazz… Este studenta a Facultatii de Muzica din Bucuresti.

 

 

 

 

 

 

 

Robert – Voce, cu repertoriu ce cuprinde numeroase piese de muzica de petrecere, folclor romanesc, muzica autohtona ’80-’90, este absolvent al Scolii de Arte Populare din Bucuresti.

 

 

 

 

 

 

 

Robert – Clape, este absolvent al Liceului de Muzica Dinu Lipatti… El este “motorul” Formatiei Marion, majoritatea orchestratiilor fiind realizate de catre el.

 

 

 

 

 

 

 

Marian – Dj & Sunetist, el este cel care ne pune la dispozitie sonorizarea si toate echipamentele de amplificare necesare. De asemenea el se ocupa si de ambientul muzical din pauzele formatiei.

 

 

 

 

 

Activam cu preponderenta in Bucurestisi imprejurimi, dar raspundem si la solicitari din alte zone ale Romaniei si nu numai.

Din punct de vedere al dotarii tehnice lucram numai cu echipamente de ultima generatie. Pentru a oferi un sunet de calitate in timpul petrecerii, folosim echipament profesional de la companii de renume precum: Dynacord, Shure, Electrovoice.

Folosim numai instrumente profesionale precum: Korg, Roland, Yamaha.

Daca ati optat pentru serviciile noastre va rugam sa faceti rezervarile din timp, suntem la distanta unui apel telefonic de dumneavoastra.